Αφιέρωμα : Τα 10 πιο διάσημα παγωτατζίδικα της Αθήνας!!!
30 Nov

Από την Πόλη έρχομαι και στο παγωτό, μουστάρδα. Αυτός, θα μπορούσε άνετα να είναι ο τίτλος ενός κειμένου που πρόκειται να μιλήσει για το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο του Παγκρατίου. Με έτος «γέννησης» το 1964 το ζαχαροπλαστείο Τούλα, μπορεί άνετα να περηφανεύεται την αντοχή του στο χρόνο αλλά -κυρίως- και το γεγονός ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης στις επόμενες γενεές που θα δοκίμαζαν να φτιάξουν παγωτό «ιδιαίτερων» γεύσεων. Καλή ώρα, το παγωτό μουστάρδα. Του οποίου τη -μυστική- συνταγή κατέχει μέχρι σήμερα η Τούλα.